Prodávám byt
Anotace: dodatečně zrcadlu v tvých očích, i když si to nikdy nepřečteš a vždycky budeš tím opuštěným ostrůvkem uprostřed, který budu mít tolik ráda, protože na první lidi se nezapomíná
Seděla jsem jednou rukou na klavíru
Druhou hladila jeho klapky
A bylo mi dobře z tý nový lásky
Co cítím na jazyku pořád tak zřetelně hořce
Maloval můj portrét vložený do zlatýho rámu
S kytičkama místo očí a hvězdou místo nosu
Vlastně nevím proč ale nepoznávala jsem se
On mi řek že taková jsem pro něj
Až mi zaskočilo lízatko
Koupený na Matějský
Pak mi bušil do zad tak hlučně až jsem měla
modřiny a sousedka ho udala
Za domácí násilí
Vzala jsem prachy
Prodala byt
A koupila klavír i s majitelem
Přečteno 482x
Tipy 61
Poslední tipující: someone.else, Bernadette, Sapphire, Rasputin.m, Netty de Touvenell, Maddean, Thesssinka, Twinx, LauraKošinová, Stavitel mostu přes Rubikon, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)