neznala jsem tě, ani Ty mě...ale jsem ráda, že jsem Tě poznala! Výborná báseň...zapůsobila na mě tak silně asi jako loni Campari Orange...(a že to na mě působilo...blaženě....hmmm:-)
15.07.2008 22:01:00 | monterka
Oh, se omlouvám, jsem nějak nezaregistrovala pohlaví ... promiň. Muž, bo žena jsi?
13.07.2008 17:55:00 | NikitaNikaT.
Pěkná básenka, má hodně do sebe Campari je odbré. Jenom doufám, že jsi svobodný, abo jen špatně zadaný, když jste se jeden druhému oddali ...
13.07.2008 17:54:00 | NikitaNikaT.