Nebáseň
Anotace: Toto není asi ani báseň,ale musel jsem to napsat a asi pochopí jen jeden človíčk.....
Po modrém blankytu
Stékají perly
Jenž zrodili se
Ze slz květiny
Co plakala do šera
Za svitu luny
Která lomila svoji záři
V krásných levandulích
Co k sobě se tulili
A mlčky si dali
Slib
Jenž ztvrdili
Krví a slzami
Snad ten slib
Ani jeden z nás
nebude muset porušit...
Komentáře (1)
Komentujících (1)