Anotace: Tahle básnička vystihuje to, co ted opravdu citim a jak to doopravdy je..s tebou a se mnou..miluju tě ale to přejde....
Myslím, že Tě chápu a ano, máš pravdu, v srdci lze mí jen jednoho člověka, pokud se jedná o lásku, jakož to partnera ...
14.07.2008 09:39:00 | NikitaNikaT.