Anotace: Těžko říct... vyložte si to jak chcete...
Zajímavé dílečko, myšlenkami jsem se nad ním dost pozastavila, ale popravdě nevím co přesně si myslet, mám smíšené pocity a dá se řéct, že by si člověk mohl představit aj cokoliv ...
15.07.2008 17:33:00 | NikitaNikaT.