Poznat sám sebe
Anotace: účinky filmu, ne není důležité být silný, ale cítit se silný!
Slzami zmáčené
Ne
Dnes večer nelžou
Jako žluté slunce
Nad horami
Co slibuje něco
Co nikdy neplní
Za okny autobusu
V úplné tmě ze světel
Z které chtěl hledat
Vrcholky života
Teď je z něj lepší člověk
Se zvoncem na krku
Velké rokle
Velké úžiny
Velké roky
A velký život
Podíváš se nahoru
V sevření skal
Mokrého písku
Vody
A modrého nebe
S mraky různých tvarů
V pravé ruce
Nic
V té levé
Kostkovanou košili
Jinak nahý
V širém světě...
Přečteno 384x
Tipy 33
Poslední tipující: jusTMee, LauraKošinová, just me, jedam, Vlk v rouše, Paralelní možnosti, 0-0, lennerka, už ne pernikova princezna, Barunka=o), ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)