Vnitřní smutek
Anotace: Pár řádek týkajících se smutku mého srdce.
Jsem zvadlý a zmatený,
bolestmi světa zděšený,
již nevím jak utišit ten žal,
jenž trápí můj srdeční sval.
Tak rád bych všem lidem pomohl,
vzal za ruku a z temnoty je vyvedl.
Sám pastýř ale obrovské stádo nespasí,
leč síly jeho mu na to nestačí.
Komentáře (0)