Trochu děsivé, člověk neví, co je pravda a co ne. Myslím, že by se dala dobře použít v satirické, odporné písni. Tj nazpívat ji.
18.12.2008 21:43:00 | ludmil
sem tam ten rym..a nekde mi to prijde natlacene jen proto, aby tam ten rym byl,ale jinak se mi to libi, na tvem miste bych s stim jeste trosku pohrala, aby to neznelo tak nucene...
16.07.2008 21:06:00 | saddova