Přání
Anotace: Pro někoho malé,pro někoho velké přání.
Dobré zdraví
pravidelný srdce
pulz,
co mohu přát
si ještě víc
snad pramenitou
vodu v létě na žízeň
Spokojenost,
v tomto ne
však v příštím
životě,
v hlavě moudra
mít netvářit
se proto
nikdy nadutě
x+
Komentáře (0)