...je v tom dostatek hloubky,tak si to pamatuj,až někoho zase potkáš a bude na tebe koukat,uvědom si,jak koukáš ty na něj a pak,mezitím někde je láska :-)
23.10.2008 17:48:00 | WAYWARD
Máš tam asi nezamýšlenou chybku, "to mých očí". No jinak je to možná jednoduché téma, ale po delším pozorování vede hlouběji, k úvahám o tom, co je to vlastně láska.
19.07.2008 19:18:00 | ludmil