nádherné... jojo, pod oblohou plnou hvězd je krásně... zvlášť máš-li s sebou milou společnost:-)
13.08.2008 15:53:00 | Caracol
Jsi opravdu kouzelnik, se srdcem na te spravne strane, procitena basen a jeji hloubka me rikaji vse.
18.07.2008 11:12:00 | carodejka
ST! aj když tu nehraje rolu.Aj já tu slzénku mám, básenka překrásná, něžná a pohlazující, krásná slova, větná spojení ...Jsi básní a slov kouzelník. Duši máš citlivou a srdce plné lásky, rozum moudrý a v jistém smyslu zamilovaný .... Je to slast číst Tvé básenky. Mlčky tiše sedím a skláním se.
18.07.2008 06:16:00 | NikitaNikaT.