...přehlédla jsem..a takové to byly události...pak světe div se, když člověk zmaří naději... :-)
21.07.2008 10:50:00 | Lota
to bych také rád jednou zjistil a to prý co se vleče neuteče ale asi se nedočkám...
20.07.2008 22:18:00 | jedam
Tohle ráno
plakat nebude
I rána bývají
někdy statečná
jasně ví
že mraky mají smůlu
a hned machrujou
klidně bude si ohledávat
dnešní události
kdyby to byli včerejší události
psalo by se o ohledávači mrtvol
.........................
bitvičku dvou kocourů
v koutě na mlatě
věčný boj
mňau
kdo má v lásce pech
všichni kromě mě
kudy se kolébají kachničky
když nedívá se máma
netovým mořem
například
kde se vleče štěstí
skoro kdekoliv
ale fakt se vleče
...............................
ale proč ho nezajímá
že ve sloupkách
píšou o hvězdách
hrany našich vyhraněných vkusů
bodají cítění jiných
18.07.2008 08:10:00 | smudlinek