Anotace: ...včera večer....Takovýhle básně normálně nepíšu, nevim kde se to ve mě vzalo, nechtěla jsem aby to vyznělo tak útočně....
Plastikové srdce - tam bude faleš a přetvářka, hraní si na něco lepšího. Doufám že to chápu dobře... :)
18.07.2008 13:57:00 | Aťan
Plastikové srdce...to mi zní ještě výhružněji než kamenné, věříš?
18.07.2008 11:28:00 | Chancer
Trefa! Ovšen nastává otázka, jak se vyhnout plastikovému srdci. To je fuška na celý život...
18.07.2008 10:14:00 | Aťan