..hračičková..
Anotace: ..do ponurého odpoledne..ať koutky aspoň trochu zvedne..
Odpusť mi sladké odpuštění,
že zapomnělo zapomnění
na sen, který byl součást snění
a nyní zmizel..Prostě není..
Opoj mě prosím opojení,
bych byla barvou v zabarvení
pro duhu v jejím duhovění
neb temno hrozí zatemněním..
Zasvěť mne pro vší zasvěcení,
by svět našel své osvícení
ať duše není k udušení
v ceně všech marných cenin..
Přečteno 390x
Tipy 7
Poslední tipující: Veru, Psavec, Bíša, okapovaroura, Hannazka
Komentáře (6)
Komentujících (6)