Aťane, vzal jsi to hezky zpříma, rozesmál jsi mě a věř, že se to dnes povedlo málo komu ... A k dílku? Nevím, co naspat ... nemám konkrétní názor.
19.07.2008 22:42:00 | NikitaNikaT.
A to já radši ani neotvírám, jen se kukátkem podívám, co je to za podvodníky!
Kolik že za tu radost chtějí? :-)
19.07.2008 17:00:00 | Chancer
Souhlas s gabkinem. Jak mi někdo zazvoní u dveří a nese mi Štěstí, hned mu dám preventivně po hubě... :-)
19.07.2008 08:56:00 | Aťan