Bez střetů
Anotace: ...jsou to střípky, které jsem poskládala dohromady...
Život je neustálý boj o přežití,
o to, co si kdo ukořistí.
Proč spousta lidí nemá na živobytí?
A proč se mnoho lidí mstí?
Kde jen hledat lásku máme?
Vše kolem nás se stmívá,
snad naději svou nevzdáme,
i když to tak často bývá.
Nebojte se čelit zlu a nástráhám,
k čemu by pak život byl?
Víru svou si uhádám,
a vám zbyde jen hořký pyl.
Pyl hořký jak bolest sama,
proto radím – vykročte vpřed,
nejsem žádná hloupá nána,
která vidí pouhý střet.
Lidé, slyšte, nebojte se,
život není vždycky zlý,
milujte se, usmiřte se,
a svět k vám bude milý.
Přečteno 301x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, Caracol, WhiteSkull
Komentáře (2)
Komentujících (2)