Vstříc..
Anotace: „Život je boj, holka, tak si zvykej“ <Jar.n>
-
http://www.youtube.com/watch?v=G2SNfV7KukY
Angels and Airwaves - The Adventure
-
Když plameny ve vodě tančící
Hltají mé sny
Dost necitlivě
A můj beztak matný cíl
Se v běsných vlnách dnešku utopil
Tehdy
Cosi uvnitř mě
Na můj strach říká: NE
Nad mým zoufalým řehtáním
Co až strach někdy nahání
Jen kroutí hlavou
„Človíčku žij a nech si o lásce zdát
Vždyť co má se stát, se taky stane
A tobě dnes z dobré strany do plachet vítr vane
Možná někdy padáš
Možná co správné je, jen hádáš
Ale život je, aby byl žit
Tak nezoufej, nelituj, nevzdávej se!
A nech se plout svému štěstí vstříc“
Když šedavý popel z listů minulosti
Pálí mé naděje
Dost bezohledně
Cítím, jak křídla má zlámaná jsou
Sama bloudím mrazivou tmou
Tehdy
Cosi uvnitř mě
Na mou nejistotu říká: NE
Nad smutkem mého splašeného srdce
Co bouchá rychleji, než teče voda v řece
Jen kroutí hlavou
„Človíčku žij a táhni své touhy dál
Vždyť co má se stát, se taky stane
Bojuj o své místo, nestůj poslední v řadě
Možná děláš chyby
Možná se za sebe mnohdy stydíš
Ale život je, aby byl žit
Je to zkrátka boj, holka – bojuj!
…a nech se plout svému štěstí vstříc“
-
Přečteno 377x
Tipy 27
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, dablik007, Anita Buchtová, Caracol, WAYWARD, igniss, TereZinka, mada000, J.Švihovský, čertíček, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)