Anotace: Děkuju světu
správně, clověk musí vždy problémy hledat v sobě a ne se dvolávat na cjyby jiných. Každý je zodpovědný za svá rozhodnutí a měl by mít sílu nést si za ně důsledky...
21.07.2008 15:08:00 | Caracol
Ano, začít se musí u sebe, ale jak napsal Siorak, není všechno jenom náš problém. Ovšem přijímat a dávat, to je prostá zásada!
Vypadá to, jako kdyby jsi při psaní toho dílka procitla z depky nebo tak něco...jestli ne, tak promiň, dneska mám blbý kecy ;-)
20.07.2008 18:57:00 | Chancer