Anotace: Snad všichni pochopí, že to není k smíchu
To se ti jen zdá.. Je zde takových lidí, pro které tu jsi a ty o tom třeba ani nevíš!
Kruté to s tím toaleťákem...
20.07.2008 19:07:00 | Chancer
Ne, prosím, neber to zle, četla jsem něco podobného, na podobný způsob, tak se prosím nezlob, já jsem to nemyslela zle, jenom jsem si na to vzpomněla, chtěla jsem řéct, že to někdy tak v životě cítíme všecí a že je nás víc, ale pevně věřím, že se to zlepší ... Se omlouvám, jestlik se Tě to dotklo, to jsem nechtěla.
20.07.2008 19:03:00 | NikitaNikaT.
Nechcu nic řékat, ale je možné, že již někdo něco podobného napsal? Znám význam těchto slov a ke smíchu to skutečně není, horší bude, až donde aj ten "blbý" papír ...
20.07.2008 18:51:00 | NikitaNikaT.
Neboj určitě tu pro tebe není jenom ten papír, na světě je připraven nějaký princ, který bude jenom pro tebe. ;) Věř tomu!
20.07.2008 18:45:00 | Marco