Přečti si mou "definici neštastnosti", myslím, že se snažila o něco podobného - ačkoli ti jsi to provedl ještě o poznání hlouběji a zodpovědněji. I já znám Egona Bondyho, i když spíše povrchně a Ladislava Klímu také tak.
"Toužit po matematické logice." - z té věty čiší čirá deprese a zpocenost. Vidím tě, jak v ubohém stavu skládáš tyto verše - jako opravdový světec a mučedník. Zbývá však otázka: mučedník čeho? Světec jaké církve?
07.09.2009 18:46:00 | ludmil
Vulgární slůvka mi nezabrání napsat, že je to výborné dílko, hluboké zamyšlení v sebereflexi.
Pokud sem dáváš jen méně kvalitní dílka než na jiné weby, jsi dobrý. Ale já na jiné stránky nemám čas... :-)
25.09.2008 22:29:00 | Levandule