Kamna
Kamna
Také Vám dehtujou kamna paní Housková??
Nám moc…a starej u toho jí sýr.
To Vám je smrad…
že by jeden chcíp….
,Smrdí celý dům
od zhora dolů
krysy utíkaj
k sousedům co dělat mám?
Každý dítě ví,
že nemá sýr se jíst,
když kamna dehtujou….
krysy stěhujou…
Co dělat budem dál?!
Nedá se tam spát.!
kohout červený
V dálce kokrhá…
Kominík je řešení!
Kominík je řešení!
Kominík je řešení!
Kominík je řešení!
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
Komentáře (0)