Botanik

Botanik

Anotace: ...

Najednou, jen tak, bez závazků
Přinesl jsi mi sedmikrásku

K večeři měli jsme suché víno
Začals mi říkat kopretino

Chutnali jsme vůni měsíce
Byla jsem tvá krásná hvězdnice

Pak v jednom ránu z červánků
Nadechls náhle vůni heřmánku

Nepoznáš bílé květy rozchodníku
Už nemiluješ botaniku?

Vzdaluješ spěšně kroky na chodníku
Už nemiluješ? Botaniku?
Autor gaginas, 23.07.2008
Přečteno 354x
Tipy 10
Poslední tipující: Makula, strašidýlko-střapatý, Jin, okapovaroura, Aťan, Myrja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nenašel jsem kopretinu,
proto trhám knoflíky.
Má mě ráda,
nemá mě ráda,
má mě ráda...
dokud ti šaty
samy nespadly.

23.07.2008 10:25:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel