Zašlé kroky
V tichosti nepřehlédnutelných obrů
promítal jsem podrážkami bot film
O zašlých krocích
se smogem ztraceného ráje
pral se o slastné nadechnutí
byl to starý kašel
koho jsem nechtěně probudil
Poslouchal jsem drby listů
v korunách stromů
o tom jak je všechno
o tisícikorunách
až opadají
zmlknou
ti druzí začnou samozřejmě mluvit
Zastavil jsem se a díval
kam až se to dostal
i přes rozšířené nozdry
necítil jsem nic
to je divný
myslel jsem si
že je to všechno tak
jak má být
Je načase vypadnout
Přečteno 289x
Tipy 13
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Marcella, prostějanek, Psavec, Belmon, Myrja, Aťan, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)