Okamžity na které se nezapomíná
Anotace: nikdy nezapomenu, co jsi pro mne znamenal
Ujíždím s tebou -
v očích smrt.
Vlasy vlají,
ale jen pod tíhou možné smrti
jsme oba nejvíc šťastní.
..V tíze našich slz
okamžiky ubíhají.
Nejsmutnější jsou ty,
které nemůžeme vrátit,
nebo zařídit,
aby se staly přítomností.
Pohřbili jsme je,
zakopali hluboko do země,
ale ony přesto vyplouvají až do nebe.
Přečteno 367x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., mourovatákočka
Komentáře (1)
Komentujících (1)