Karamazovi
Zločin a trest ...
do věcí, co byly,
není se radno plést.
Kdo je obětí dnes,
a kdo byl ?
Kdo je vrah,
a kdo své stopy omyl ?
Může se to stát se i nám
- navzdory času, hodinám.
I já někdy svoje blízké proklínám.
Ano,
správně se vám nízká zdám.
Souhlasím.
Váš nesouhlas nehasím.
Hoďte kamenem či slinou.
Vše lidské mi není cizí.
Hořkost pak se v mukách sklízí,
bolest je mzdou pravidelnou,
co nechceš na účet vzít.
Chci zapomenout...
Rodiče a děti.
Cesty osudu.
Oběti bez objetí.
Víc už říkat nebudu...
Přečteno 239x
Tipy 24
Poslední tipující: cevert, okapovaroura, jiljovský, Caracol, WhiteSkull, NikitaNikaT., Myrja, Bíša, WAYWARD, Štěpina G, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)