Anotace: Na přání
kam asi tak, kdo ví...pěkné, má to něco do sebe, fajn psaní :)
31.07.2008 19:03:00 | padající do neznáma
Existuje také něco mezi Nebem a Zemí?
Jede vlak no a my jedem v něm, vlak s ucpaným komínem, lidi řvou, zmatkujou. Kdoví, zda to přežijem...
Buďto se klátíme po rozbité cestě nebo sedíme v tom vlaku a jedeme...no, kdoví?
27.07.2008 12:10:00 | Chancer
Ani do pekej, ni do nebe, ale do zatracení ... tam mezi. ST! Krátké, ale dobré.
26.07.2008 20:34:00 | NikitaNikaT.