Práce až do konce
Anotace: Děláme a děláme až jednou sami doděláme..
Práce to je abstinence,
chceme dobré reference,
nadáváme na spiklence,
staráme se o nadšence.
Vyděláme drobné mince,
jsme tu také pro cizince,
povely letí po lince,
nosíme si z práce rance.
Když nás mají za mravence,
pak scházíme se v kabince,
kujem odbor pro našince,
marných problémů prevence.
Na víkend jedem v mašince,
hledáme pravdu ve sklínce,
kde nacházíme ruměnce,
a ráno máme pletence.
Tak žijem ve své rodince,
očekáváme své konce,
až nám na hrob dají věnce,
na něž napíší "SPI SLADCE".
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, okapovaroura
Komentáře (4)
Komentujících (4)