Jj, myšlenková, ale také trochu emoční ... smuténková. ST! je za obsah, aj mne vzal za srdce.
28.07.2008 19:27:00 | NikitaNikaT.
občas je hezké si vzpomenout...i na krásné chvíle, které už nejsou (což třeba trochu zabolí)...Však i to patří k životu... Báseň mě oslovila!
28.07.2008 18:19:00 | monterka