Hvězda
Jsi hvězda
Která padá
Rovnou mě do klína
Po celou věčnost
Budu jí chovat
A že to nemusí být dlouho
V jistém slova smyslu
Něco si přej
Zavři oči
Pak zfoukni nebe
Ať konečně odejdu
...Už svítá
Přečteno 330x
Tipy 1
Poslední tipující: Puck
Komentáře (1)
Komentujících (1)