Zastav se
Anotace: Na chvíli se zastav, prosím.
Zastav se,
když se ti třese ruka-
pak z kouře zbydou filozofické spirálky.
Zastav se-
současná muka
možná pak zmizí kamsi do dálky.
Zastav se,
když nezbývá ti dechu
a štěstí chceš nalákat sýrem do pasti.
Zastav se
a počkej si na útěchu-
mám pocit, že život nelze získat lstí.
Zastav se,
život pomalu ti tiká
a rafije jako dívé točí se (i hlava).
Zastav se
a počkej si na zvoníka
protože tikat nepřestává.
Přečteno 340x
Tipy 8
Poslední tipující: okapovaroura, Psavec, hanele m., Gregy, saddova, jusTMee, Jiparo
Komentáře (3)
Komentujících (3)