Léto
Je vedro
obilí práší se po poli
ve vlasech zamotáš malíček
ze slámy usteleš pro mláďata koroptví
jseš opálená, hladíš se po tváři
s úsměvem počítáš čas
a mhouříš oči proti slunci
víš, že to skončí
léto až uzraje, spadne a zapadá sněhem
prohřáté tělo ti napoví,
že miluješ
Přečteno 287x
Tipy 13
Poslední tipující: TAORA3, Holis, hanele m., Tacca, Woski, 0-0, okapovaroura, Psavec, yourqueen, Gregy
Komentáře (5)
Komentujících (5)