za zvuku HROMŮ
tvá tvář krásnější je panny
v ranách jimž podléham coby Achilles
kráčející předuřčen vlastní smrtí
má z nejkrásnějších milenek
vteřina po vteřině
vyčítající mne poslední hrany zvonění
ať nikdy nepřestanem se milovat
Přečteno 361x
Tipy 7
Poslední tipující: Jin&Jang, 6thSun, Lasska, Psavec, saddova
Komentáře (1)
Komentujících (1)