Souhlasím s gabkinem, že to je nápor na mozek, ale stojí za to se nad tím zamyslet...
31.07.2008 19:42:00 | Aťan
...praskat ve švech své lidskosti...je přece úžasné...a není to vůbec nebezpečné...naopak!!!
31.07.2008 12:28:00 | Lota
Navleč si novou nit! V tomhle světě neutopíš se v jedné větě. Dobrý nápad, dobře zpracovaný. "o)
31.07.2008 10:18:00 | Churry
Ty naše stařenko, co to plácínkuješ ... jsi ještě laňka, tak běž honem ven, svítí Sluníčko, užívej jej do syta, já to dneska asik vezmu na opalovačku. Přeji Ti krásný den. ST! máš za zpracování, to neovyklé a zajímavý pohled.
31.07.2008 09:43:00 | NikitaNikaT.