Neboj! Sen určitě nezkončí (ale možná skončí!) ... Ta gramatika nám občas dává na frak, co?
Jinak báseň krásná (o to víc, že vím, jak je Igniss super baba!)
25.09.2008 15:22:00 | Hannazka
Hm, víla z vesmíru, to je zajímavé, vypadá to krásný sen, ale probudit se člověk musí ... tedy chci, aby ses vždycky probudil a zas krásně o tom napsal.
01.08.2008 08:35:00 | Selča
Jůůůjky, až mám skoro slzu v oku, pač pro mne je to tak moc hezké ... věřím, že pro danou osůbku to splní svůj účel. Fatk se Ti básenka moc povedla. ST!!!
01.08.2008 07:18:00 | NikitaNikaT.