Odchází v tichu
Anotace: koloběhem života inspirovaný text
Odchází v tichu
a jen zvonek zazní,
něco pro tebe –
se ztratí.
Říci více chtěl,
lhát mě i Tobě,
odchází v tichu,
slavík nezpívá.
Vše se počítá,
někdo, něco –
když to chceme
a jen zvonek zazní.
Přečteno 297x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, Dota Slunská, Mraveneček, Simísek
Komentáře (2)
Komentujících (2)