You and my Imagination.
Anotace: Pro ten jelepší Trip na světě =*=)
Znám tvoje vlasy
Znám tvoje oči
Ale nikdy jsem Tě neviděla
Znám dotyky tvých rikou po celém těle
Znám dotyky tvých úst v každou minutu
Ale nikdy jsem to nezažila
Znám tvá gesta
Znám tvé grimasy
Ale nikdy jsem se nestala jejich součástí
Znám Tě,
Ale Ty neznáš Mě
Trávím s Tebou každý den
A každou vteřinu
Ale nevím kdo jsi
Znám Tvojí minulost
Znám tvojí budoucnost
Ale nikdy žádná nebyla
Jsi se mnou
A Já jsem s tebou
Ale Ty nejsi
Ty neexistuješ
Ty nedýcháš
Ty nežiješ....
Jen v mých snech
Jen když jsi se mnou
Jen když ti to dovolím.
Přečteno 298x
Tipy 10
Poslední tipující: Egretta, už ne pernikova princezna, Noc17, její alter ego, Petbab
Komentáře (4)
Komentujících (4)