Anotace: Tak jsem se vrátila. Dlouho jsem tu nebyla a možná i někteří zapomněli, že mě znali, ale nemohla jsem přijít dřív ani dýl. Ovšem jsem ráda, že tu zas mohu být.
Jsem rád že jsi zpět! Básnička je zvláštní tím nemyslím špatná! Naopak!!! Je moc osobní, procítěná a cítím z ní nějakou svěžest... čistotu! Co začít nové začátky spolu?
08.08.2008 00:40:00 | Dagon.Lestat - My winter storm
...jsem ráda, že jsi zase tady,vždyť patříš do mého básničkového inventáře :-)...myslím, že nejsi jiná, jsi stejná, pořád stejně prima děvče...ale vím, kolikrát si člověk s novým předsevzetím do života vykročí...a znova, a znova...však to patří k životu...:-)
a básnička?...úžasná!!!...
07.08.2008 13:49:00 | Lota
Já nezapomněla! A jsem ráda, že jsi tady a tě budu moct dál poznávat a možná i sebe. Každopádně moc hezké
05.08.2008 21:37:00 | její alter ego