Naděje
Když smích se svíjí
a vřeští o naději,
smraštím čelo a kýchnu potají;
vždyť ledy v srdci láskou roztají,
tak nechám ty, co chtějí,
hulákat o naději,
jen ta má
bude vklíčená
mezi slova srdce.
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Sunny, Badya, sarycek, Holis, Bíša, Gregy
Komentáře (0)