Pot kamene
Průrvy
vzduchových bublin
tisknou své kraje
na můj hlas
Křičet o pomoc
mohu jen
potem kamene
mrtvých nenocí
Žiju
z nedávných vzpomínek
ropuší tečkou
ve sprchocestě
Kolik podob má vláha
A kolik vysušených korýtek
prázdných výkřiků
Jako otazníky bez pomlček
Přečteno 325x
Tipy 24
Poslední tipující: pejrak, Beepat, labuť, enigman, Psavec, spare, Bíša, Holis, Iva Borecká, Štěpina G, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)