Anotace: když si myslim ,že já jsem ta špatná- to jsi zařidil ty abych se tak citila, nedokážeš přiznat i vinu svou.. už nejsem hračka, co dělá, co se ti zlíbí.. tak říkáš klidně jsi jdi..vím tobě na mě nezáleží..jinak by jsi mě nenechal odejit..
Svýn způsobem bolavá, ale hodně upřímná básenka, dávám za to ST! Jinak nemám víc co dodat, neb dílko mluví samo za sebe.
08.08.2008 16:53:00 | NikitaNikaT.