Anotace: Mini báseňka, spíš jen myšlenka
ale ne všechnysny jsou krásné,někdy je prostě lepší když nejsou
15.08.2008 10:49:00 | strašidýlko-střapatý
Velmi, ale opravdu velmi lituji, že na literu není sekce "myšlenky" nebo něco v tom smyslu...vyřádili bychom se :-)
Je to tak. Jak člověk přestane o něčem snít a bude mít pocit, že má všechno a nic víc už nechce nebo nemůže mít, je to velmi zlé. Přichází totiž o smysl života...a ten je, věřte - nevěřte, chtíč!
Souhlas a stip, Kristy! Jsi chytrá holka, jsem rád, že jsi tu a díky!
10.08.2008 22:16:00 | Chancer
Hele, já zrovna před týdnem přesně o tomhle dumala, ale nevěděla jsem, jak to popsat. Asi jsi tím myslela něco jiného než já, ale podstata je stejná.
10.08.2008 19:25:00 | Grafomanická MIA
No teda, Kristy, nikdy bych do tebe neřek, že ve třinácti jseš tak moudrá.....hmmm..dobrý!
10.08.2008 09:07:00 | Zasněný básník