Anotace: Krátké vyprávění prý
souhlasim, na me az moc otevrene bez znamky obratu jenz by me jako ctenarku zaujaly, spis vypravecsky styl..
13.08.2008 21:47:00 | saddova
Čapkovské téma... téma, které je neuvěřitelně otevřené, ryze filozofické, tudíž by si možná zasloužilo lepší zpracování. Ale za snahu poprat se s něčím tak strašně obtížným TIPuju :)
13.08.2008 21:43:00 | Ctěný pán