Další zvířátka
Andulka
Malý ptáček vlnkovaný,
křikloun je to udatný
Celý den jen láduje se,
jedlík je to přezdatný
Natřásá se na bidélku,
také sprostě hovoří
Přesto ale je náš mazel,
nezná od nás příkoří
Jenom ženy na návštěvě,
zčervenají docela
Když se ten náš rošťák zeptá,
zda by ho tam nechtěla
Ještěrky
Dvě ještěrky na štěrku,
počůraly baterku
Já jsem ji tam zapomněl,
celou mokrou jsem ji měl
Za tohle vy ještěřice,
nechoďte sem nikdy více
Baterka mi nesvítí
a já stovku mám v řiti
Přečteno 360x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, drsnosrstej kokršpaněl, Beepat, Ahimsa, jita.1965, Štěpina G, Holis, Myrja, Meriel, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)