Jsi To Ty!!
Anotace: Nejlepší způsob jak říct co k člověku cítíš..
Co mám na srdci a co mi je,
je jediná otázka v posledních dnech
Je mi jen smutno a zlost dusím v sobě,
však říct to nedovedu...
Dusím v sobě všechnu bolest, smutek, zlobu i lásku,
Mám ráda lidi kolem mě,
ale...Vždy tu nějaké je
Kdo má rád mě??
Je to otázka znějící mi v hlavě posledních pár let,
ale poslední dny neustává a pořád zní
Snad snaží se mi říct ať uvědomím si,
že je na světě někdo kdo mi rozumí.....
Není to rodina ani kluk...
je to člověk,
kterého pavažuji za nejlepšího přitele....
Jsi to Ty!!
Přečteno 626x
Tipy 7
Poslední tipující: WAYWARD, Mraveneček, jesterka, strašidýlko-střapatý, SZN, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)