Že jsem rozvrácená, to už víš, ale ještě nevíš, že se mi to líbí ;D
02.09.2008 19:42:00 | okousaná od světlušek
Když tě tak čtu, vidím a poslouchám. Viděl jsi nebo četl jsi Grandhotel?
16.08.2008 15:51:00 | W.O.K.O.
psycho: je mi líto, ale myslím, že je to poslední víkend v srpnu, že? Už jsem slíbil... víš... To budu asi zrovna někde zatínat zuby na kolotočích, zatím co se zamilovanka bude chlámat od ucha k uchu...:) (čistě kamarádsky samozřejmě)
15.08.2008 20:14:00 | Favi
Zážiteček...
P.S. Nechtěl by ses 28. srpna podívat do Lešné? Budem tam ;-)
15.08.2008 19:38:00 | lidus