Strach
Anotace: zná to hromada z nás...
Strach-to hnusné slovo,
skoro jsem ho neznala,
a teď mě jeho význam stále pronásleduje,
obchází a děsí mě.
A má dokonce i podobu.
Modré velké oči,
blond špinavé vlasy…
Ta holka mě ničí,
ničí mě její přítomnost, existence…
Hrála si na moji kámošku,
ale jen mě podrážela…
…nic víc…
A já jí důvěřovala…
Dostala se mi pod kůži…
A pak vystrčila drápky…
Opatrně-jeden za druhým…
A zaťala.
Rozdrala kůži a dostala se k srdci.
K srdci-k tvému srdci,
k tvému srdci lásko moje…
Přečteno 339x
Tipy 10
Poslední tipující: Rbb, strašidýlko-střapatý, Lilly Lightová, Holis, okapovaroura, Myrja, Bíša, NiQuS
Komentáře (2)
Komentujících (2)