Loučím se
Anotace: patrně neodejdu, ale kdybych náhodou někdy chtěla, bude to momentální rozhodnutí a rozloučit se nestihnu, tak to ztropím teď ať to máme z krku...vysoce aliterární
Možná bych moc chtěla
Neumět to vysvětlit
Sobě
Ani vám
A žádné z vašich přítelkyň
Jsem jenom těžce zkažená
A všem básníkům bych přála
Poznat peklo
A pak bychom viděli
Že svět je jen přiodřený ráj
A levný parfém, co cítíte z pod klíčních kostí
Je jenom cesta
Za rozkoší
A umělými barvivy
Smrt je neléčitelná
A tak nakonec všichni zemřeme
Ze stejného důvodu
Jako se snažíme nemilovat
POHODLNOST
A touha nepoznat
Nic co by mohlo ohrozit
Naši nasáklost
SNY
A básněmi
Ne nejsme znudění
Jenom nás život odsoudil ke svobodě
...a cenzura už funguje opravdu jen v Číně dámy a pánové
stejně tak továrny na absolutno
a náměstí Nebeského klidu...
a ve svých srdcích přeci jen nejsme nebesky klidní
ani když voní tráva
a je nad slunce jasné
že dnes ještě nezemřeme
loučím se s jedním z mála nebí
kde se dá virtuálně létat
a zemřít
do minuty
/a přitom i stihnout oškubat pár kuřat
a nakrájet cibuli/
Přečteno 400x
Tipy 22
Poslední tipující: Heda, Vlk v rouše, WAYWARD, J.Švihovský, její alter ego, Zamilovaná do nezamilované doby, Severka, Bíša, d---, okapovaroura, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)