Enigmane, ty rosteš...není to hloupé...hop...a je z tebe pastevec hvězd...zatímco já se dívám ze země na hvězdy a připadám si jako nefalšovaný malý zemský červ...
17.08.2008 16:35:00 | SZN
myslím že se lepšíš a lepšíš... dyž se nenecháš tlačit do rýmů, je to mnohem přirozenější, lehčí a hezčí... a roboti napovídají HEBčí taky :o)
16.08.2008 12:09:00 | hanele m.