Život prasete

Život prasete

Anotace: Co člověk dokáže napsat, když je mu z někoho blbě.

Stvůry tančí na podpatcích,
tleskají si na banketu,
nalévají jin a víno
a skládají maturitu.

Jedna druhou poškádlila,
první třetí za to zbila.
Druhá z toho nemohla,
a tak třetí pomohla.

Černá vila na kopci
z oken koukaj pitomci,
září světlo do dáli,
pojídaj se koráli.

To je život prasete,
co pro žito nežije,
to je život prasete,
co se radši poblije.
Autor Anxiety, 16.08.2008
Přečteno 347x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí