Anotace: K tomu není co dodat, přečtěte si to sami,jo?
Na okamžik jsi mi atfosmérou připoměla Hraběte - dík ;-)
Holka, s tím nic nenaděláš, ty jsi prostě skutečná básnířka (jako jedna z mála nás literáků, bohužel, a i proto ti za ty krásné řádky děkuju ;-)
24.08.2008 00:19:00 | Lisa.Ginmi
Jsem jedna z nich. Jen mam cit. A piju vino. A nemluvim do vetru. Vlastne ne, nejsem, ale znam par takovejch. ST!
18.08.2008 16:51:00 | kryndy
I některé trosky mají své nenaplněné sny a touhy...já jim je neberu :-)
16.08.2008 20:23:00 | Chancer